Skip to main content

 

Vrijeme u regiji za više od 700 lokacija

Jednostavnim pretraživanjem do meteoroloških podataka

Pretražujte među više stotina lokacija u Hrvatskoj i regiji. Aplikacija ima lokacije od Alžira do Moskve! Imamo na raspolaganju i neke najzabačenije lokacije - primjerice za planinare - a uvažit ćemo i svaku vašu želju za nekom novom lokacijom koju nam dojavite a nalazi se unutar prostorne domene modela!

Podaci za sljedećih 5 dana

Podaci dolaze iz našeg najnaprednijeg WRF-ARW modela

U aplikaciji se nalazi do 120 sati prognoziranih podataka najviše kvalitete u vremenskom koraku od svega 1 sat. Naravno, svako buduće unaprijeđivanje naših numeričkih modela značit će i da su podaci još dodatno bolji. A imamo zaista velike ambicije na tom planu.

Tablice, grafovi i karte

Različite mogućnosti prikaza meteo parametara

Aplikacija efektno nadopunjuje ono što nema na portalu a mnogi korisnici su navikli - tabelirani podaci sa sličicama tipa vremena te grafički prikazi promjene meteoroloških parametara tijekom vremena. Naravno tu je i pregled svih naših karata numeričkih modela na vrlo jednostavan način.

UP-Studio

Up Studio je tvrtka čija je osnovna djelatnost računalno programiranje gdje se poseban naglasak stavlja na izradu mobilnih rješenja i sustava povezanih s istima. Tvrtku čine mladi entuzijasti koji sa svojim stručnim znanjem i vještinama ostvaruju sve izazove koje današnje moderno tržište zahtjeva.

Up Studio je razvio programsko rješenje aplikacije i dizajn, a MeteoAdriatic se pobrinuo za sve meteorološke podatke koji se mogu pronaći u aplikaciji.

Ako vam se sviđa naša aplikacija, provjerite i ostale vrhunske radove na Google Play tvrtke UP Studio.

Zadnje novosti

Logo

 

Inačice i ažuriranja

1.1.4 - 17. ožujka 2018., manje izmjene dizajna

1.1.3 - 12. veljače 2018., dodana legenda, poboljšana brzina učitavanja tab-a "Tablice"

1.1.1 - 10. veljače 2018., omogućena instalacija na Android <4.4, ispravke grešaka

1.1.0 - 9. veljače 2018., automatski odabir najbliže lokacije, cjelovit graf za sve dane, dodan engleski jezik, odabir mjernih jedinica, mogućnost dijeljenja meteo karte, ispravke grešaka

1.0.1 - 3. veljače 2018., ispravke grešaka, optimizacija brzine

1.0 - 1. veljače 2018., Inicijalna verzija.


Minimalni zahtjevi

Android: preporučeno minimum v4.4 ; IOS: v8.0

700+

prognoziranih lokacija

5+

dana prognoze

1000+

različitih produkata na meteo kartama

~100.000

pojedinačnih meteoroloških karata

why-choose-us

Po čemu je naša aplikacija drugačija?

MeteoAdriatic mobilna aplikacija možda na prvi pogled izgleda kao "jedna od". Ali ona je bitno drugačija:

 • Meteorološki podaci

  Naša aplikacija jedina koristi podatke regionalnog numeričkog modela visoke rezolucije, za razliku od ostalih srodnih aplikacija koje uzimaju podatke slabe prostorne razlučivosti iz globalnih svjetskih modela poput američkog NCEP/GFS.

 • Inteligentno procesiranje podataka

  Inteligentnim pristupom obradi "sirovih" podataka numeričkog modela, oni se značajno poboljšavaju prije nego stignu u samu aplikaciju. Drugim riječima, neobrađeni podaci naših numeričkih modela koje možete pronaći na portalu su prije objave posebno prilagođeni za prezentaciju u aplikaciji i gotovo uvijek su realističniji od izvornih podataka modela.

 • Pregled svih meteoroloških karata s portala

  Odsad možete zaboraviti na mobilni browser i nespretno pregledavanje naših karata putem mobilnog uređaja. Aplikacija omogućuje pregledavanje istih na najjednostavniji mogući način.

 • Grafički prikaz i onih manje popularnih elemenata atmosfere

  Nagradno pitanje: koja mobilna aplikacija vam omogućuje da na grafu pratite primjerice promjene u nestabilnosti atmosfere ili temperaturu zračne mase na visini? Sigurni smo da sad odgovor već znate.

Naši ciljevi: *

 • Dizajn

  100%

 • Kvaliteta

  100%

 • Pouzdanost

  100%

 • Korisničko zadovoljstvo

  100%

* Primjetite li neki propust, molimo vas da nam to dojavite. Naši programeri iz Up Studia se maksimalno trude napraviti vrhunski posao, no unatoč tome greške su moguće. Vi ste nam najvažniji izvor povratne informacije ako nešto nije kako treba biti. Prijave problema možete dojaviti u Facebook grupi ili na e-mail adresu Up Studia.

Nema mjesta greškama

Za razliku od mnogih, mi ništa ne prepuštamo slučaju. Pri osmišljavanju i izradi aplikacije imali smo nulti stupanj tolerancije na bilo kakve propuste. Besprijekorno korisničko iskustvo nam je bio prvi i osnovni cilj projekta. U našoj aplikaciji, primjerice, snijeg ne pada na temperaturama od 5 do 10°C (osim ako to zaista nije realno za očekivati kao u vrlo rijetkim uvjetima!), niti primjerice vrh Biokova ima sličnu temperaturu kao Makarska - opet, osim ako to nije stvarno realna situacija. Vjerujemo da ćemo vaša visoka očekivanja u potpunosti opravdati našim produktom.

penplant

Recenzije

"Još od prve neobjavljene beta verzije aplikaciju koristim svaki dan!" - Rade Popadić, osnivač Crometea i glavni urednik portala Dalmacija Danas.

Tablica

 

Grafovi

 

Karte

 

Postavke

 

Još grafova

 

Zadnje gledane karte

 

Dostupne lokacije:

Image server not available.

Amazon Appstore (Premium verzija ~$6 sa PDV, bez oglasa)

https://www.amazon.com/dp/B079KGNVGC